In 2018 bestaat Bigband & Zo vijf jaar en dat wordt op zaterdag 26 mei gevierd met een feestelijk lustrumconcert in het Barontheater in Opende!

Poster Lustrum Concert 5

Van M3 naar Bigband&Zo

In eerste instantie werd het orkest opgericht onder de naam M3 en was vooral bedoeld voor oud-leden van Showband Marum. In 2013 liep het ledenaantal zo drastisch terug dat besloten werd het over een geheel andere boeg te gooien. Hans Jonker werd aangetrokken om de muzikale leiding op zich te nemen en een lidmaatschap was nu ook mogelijk als je geen lid was geweest van Showband Marum. Een goede keuze, want het ledenaantal liep al snel op. Momenteel bestaat het orkest uit ongeveer 30 leden! De naam werd omgedoopt in Bigband & Zo en tijdens de 2013 editie van Cultura Marum volgde het eerste geslaagde optreden van het orkest. De gespeelde muziek is gevarieerd en toegankelijk: er wordt moeiteloos gewisseld tussen nummers van bijvoorbeeld Coldplay, Queen, Louis Armstrong, Earth Wind & Fire en Bruno Mars.

Vijf!

Het jaarlijks hoogtepunt van Bigband & Zo is het jaarconcert in het Barontheater in Opende. Het lustrumconcert heeft de toepasselijke titel: 5. "Op het programma staat weer een gevarieerde mix van oude en nieuwe nummers", aldus Hans Jonker. "En, we zijn bezig met het instuderen van een zeer speciale act, die zeker de moeite waard zal zijn om voor naar het Barontheater te komen!" De avond zal, net als vorig jaar, weer aan elkaar worden gepraat door Grietina Bouma.

Kaartjes reserveren

Kaartjes kosten €5,00 per stuk en zijn vooruit te reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en op zaterdag 26 mei bij de kassa van het Barontheater. Zet de datum vast in uw agenda, want dit concert wilt u niet missen!