Studiedag 2019

Het was toch wat vroeg voor de leden van Bigband & Zo. Rond 9 uur meldden de eersten zich in De Vrijborg van Nuis voor de jaarlijkse studiedag. En zo vroeg muziek maken, dat doe je niet vaak. Sommigen meldden zich dan ook direct voor een bakje koffie, alvorens de eerste noten gespeeld konden worden. De standaarden met muziek werden wat minder snel opgezet als 's avonds en de blazers klonken ook nog wat stroef bij het inspelen.

Op zaterdagavond 6 april ligt de rode loper klaar voor het Barontheater te Opende! Bigband & Zo zal dan de bezoekers onderdompelen in de muziek van films en musicals! Zoals gebruikelijk is de gespeelde muziek gevarieerd en toegankelijk. Naast thema’s uit musical klassiekers als Chicago en Les Miserables, wordt er afgewisseld met nummers van onder andere Frank Sinatra, Whitney Houston, John Lennon en Adèle.

Een echte avond uit!

"Dit jaar pakken we groots uit met een lekkere mix van pop- en swingmuziek uit films en musicals van de afgelopen decennia", aldus dirigent Hans Jonker. "We willen iedereen een heerlijke avond uit bieden vol herkenbare muziek”. De avond zal, net als vorig jaar, weer aan elkaar worden gepraat door Grietina Bouma. Zet de datum vast in uw agenda, want dit concert wilt u niet missen!

Praktische informatie

Datum en tijd

Zaterdag 6 april 2019

Zaal open: 19:00 uur

Aanvang concert: 19:30 uur

Kaartjes reserveren & kopen

Kaartjes kosten €5,00 per stuk en zijn vooruit te reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt ook kaarten kopen op zaterdag 6 april bij de kassa van het Barontheater. 

Locie

Barontheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE OPENDE (GR.)

https://www.barontheater.nl

Vuurwerk 2018

2018 was een bijzonder jaar voor Bigband & Zo! We konden namelijk ons vijf-jarige jubileum gaan vieren met een een groots voorjaarsconcert, die we voor de gelegenheid om zouden dopen tot lustrumconcert. Maar voordat dat het zover was, startten we het jaar natuurlijk met het traditionele nieuwjaarsconcert op 6 januari, samen met de showband. In de maanden die volgden werkten we aan de uitbouw van ons repertoire. Nieuwe nummers waren onder andere: September van Earth Wind & Fire, een medley van Toto, de Greatest Hits van Queen, What A WonderFul World van Louis Armstrong en Copacabana van Barry Manilow.

Kerstposter Surhuisterveen

Moet je nog cadeautjes kopen voor kerst? Of gewoon andere boodschapjes aanvullen? Doe het onder de swingende klanken van Bigband & Zo in Surhuisterveen. We staan in het centrum iedereen warm te houden met onze muziek. En er is nog veel meer te doen, dus waar wacht je nog op? Deze zaterdag, ga je naar Surhuisterveen!

Komende feestmaand zal Bigband & Zo drie keer optreden. Zaterdag 15 December zijn we 's middags in het centrum van Surhuisterveen en 's avonds op de Kerstmarkt in Nuis. Op 22 December treden we op in het gemeentehuis van Grootegast, om daar het afscheid van de gemeente muzikaal te omlijsten. Op het laatste optreden zal ook Vera Sutman met ons meezingen. Let wel; het optreden in Grootegast is alleen toegankelijk voor Grootegasters.

Swingend kerst repertoire

Om de kerstsfeer extra te verhogen hebben we naast ons gewone repertoire ook een flinke dosis kerstnummers toegevoegd. Uiteraard spelen we de klassiekers "I'm Dreaming Of A White Christmas", "Santa Claus Is Coming To Town" en "Rudolph The Red Nose Reindeer". Maar we hebben ook drie nieuwe kerstnummers ingestudeerd. Bigband versies van "All I Want For Christmas", "The Most Wonderful Time Of The Year" en "Have Yourself A Merry Little Christmas" maken een 'Swinging Christmas' helemaal af!

 

We hebben er veel zin in en hopen dat we met onze muziek dat beetje extra kerstgevoel kunnen geven aan het publiek. Tot dan!