Muziekpapier - Liefde

In een volgepakte sporthal van basisschool 't Sterrenpad in Nuis speelde BigBand&Zo samen met vier andere orkesten uit Marum en omstreken op het Gemeentelijk Muziekfestival!Het thema was vakantieliefdes en Nil Sine Labore uit Boerakker, Harmonie Marum, De Volharding uit De Wilp en Amicitia uit Niebert verzorgden een passend repertoire. Publiek kon genieten van afwisselende set nummers als Paradise by The Dashboard Light, Concerto D'Amore, Fields of Gold, Hooked on A Feeling en Total Toto.

 

Eerste en laatste keer?

BigBand&Zo deed voor de eerste keer mee aan het festival en kreeg na het optreden positieve reacties van zowel publiek als de jury en wist met het slotnummer Dancing In The Street ook de handen van het publiek op elkaar te krijgen. De gemeente Marum zal in November ophouden te bestaan door de gemeentelijk herindeling. Of er dan in de nieuwe gemeente Westerkwartier weer een festival plaatsvindt, is nog even de vraag. Wij vonden het in elk geval erg leuk om mee te doen!

Om alvast vrij te houden in je agenda: Zaterdag 26 Mei 2018 is het jaarlijkse concert van BigBand&Zo in het Barontheater.  We hebben weer een hoop leuke nummers en acts op het programma staan. En het is ook nog eens ons lustrum jaar! Dat wil je toch niet missen? Meer details volgen later via facebook en onze website.

 

2017 04 22 l concert streetlife bigband  zo 204

Aanstaande zaterdag 3 maart staat BigBand&Zo samen met Nil Sine Labore uit Boerakker, Harmonie Marum, De Volharding uit De Wilp en Amacitia uit Nuis Niebert op het podium. In de Bredeschool 't Sterrenpad van Nuis komen we bij elkaar om optredens te verzorgen met het thema vakantieliefdes. Om 19:00 gaat de zaal open, aanvang concert is om 19:30 uur. De toegang is gratis.

Het medicijn om de kou te trotseren en onder het genot van mooie klanken warme herinneringen op te halen aan je vakantieliefdes. Zien we je daar?

Vakantieliefdes Muziekfestival

Voor het nieuwe seizoen van BigBand&Zo zijn we op zoek naar muzikale versterking om de komende maanden weer te knallen tijdens onze optredens en repetities. 

Afgelopen repetitie hebben we een nieuwe toetsenist én drummer mogen verwelkomen. Hoera!

We zoeken nu nog een:

  • Gitarist (elektrisch)
  • Lead / Eerste Trombonist
  • Tenorsaxofonist

Het is handig als je een eigen instrument hebt en je bladmuziek kunt lezen. Bigband & Zo repeteert drie keer per maand op de woensdagavond onder enthousiaste leiding van Hans Jonker. De repetities vinden plaats in De Vrijborg, Nieuweweg 80 in Nuis en duren van 19.30-22.00 uur. We spelen een gevarieerd repertoire van lichte muziek uit alle decennia: van de 60s tot de 00s, van Louis Armstrong tot Queen tot Coldplay tot Amy Winehouse tot Michael Bublé tot... En er is altijd ruimte voor nieuwe suggesties!

collage bigbandenzo

 

Wil je ook meedoen?

Kom gerust eens meespelen op een repetitie, je bent altijd welkom! Neem je instrument maar mee! Wil je eerst meer weten? Hier vind je alle contact informatie.

Het is bijna weer zover. Zaterdagavond 22 april zal Bigband & Zo haar jaarlijkse concert geven in het BaronTheater in Opende. Vorig jaar was de zaal uitverkocht en natuurlijk hopen we dat we ook dit jaar voor een volle zaal mogen spelen. Aan de muziek zal het in ieder geval niet liggen!

Poster website