images/nieuwsberichten/herfstconcert_2018_collage.JPG

Op uitnodiging van Sikko Cazemier stond Zaterdag 10 November Bigband & Zo op het podum van het Rodenburgtheater in Leek. Voor zo’n eerste keer wisten we niet zo goed wat we moesten verwachten. Ons traditionele voorjaarsconcert in Opende kent een vaste fanbase en kunnen we ook vaak uitverkopen. Zou Leek wel zitten te wachten op een herfst concert van ons?

Het eerste publiek is binnen!

Gelukkig stond het eerste publiek al ruim voor aanvang, en speelden we voor zo’n 40 man de geafficheerde warme klanken. Op de setlist inmiddels Bigband & Zo klassiekers als Smooth Operator en Don’t Know Why, maar ook nieuwe nummers als The Bare Necessities uit de film Jungle Book, Skyfall van Adele en The Party Rock Anthem van LFMAO. Ook onze Good Old Times medley, met repertoire van de afgelopen vijf jaar, konden we dit keer nog eenmaal ten gehore brengen. Ladyspeaker Gonda de Vries kondigde alle nummers vakkundig en met enthousiasme aan.

herfstconcert 2018 ladyspeaker

Klap je even mee?

Dirigent Hans Jonker zorgde dat het publiek nog even scherp bleef met een verwarrend klapspelletje, waarin naast publiek ook de big band aan mee moest doen. En eerlijk is eerlijk, ook niet alle leden konden goed in de maat blijven klappen

Volgend jaar weer?

Het was een leuke ervaring, zo’n herfstconcert. Wie weet komt zo’n concert ook in 2019 op de agenda! De komende weken zullen we ons eerst op gaan maken voor het 'kerst seizoen'. We hebben ontzettend veel zin in onze optredens in Grootegast, Nuis en Surhuisterveen!