Komende feestmaand zal Bigband & Zo drie keer optreden. Zaterdag 15 December zijn we 's middags in het centrum van Surhuisterveen en 's avonds op de Kerstmarkt in Nuis. Op 22 December treden we op in het gemeentehuis van Grootegast, om daar het afscheid van de gemeente muzikaal te omlijsten. Op het laatste optreden zal ook Vera Sutman met ons meezingen. Let wel; het optreden in Grootegast is alleen toegankelijk voor Grootegasters.

Swingend kerst repertoire

Om de kerstsfeer extra te verhogen hebben we naast ons gewone repertoire ook een flinke dosis kerstnummers toegevoegd. Uiteraard spelen we de klassiekers "I'm Dreaming Of A White Christmas", "Santa Claus Is Coming To Town" en "Rudolph The Red Nose Reindeer". Maar we hebben ook drie nieuwe kerstnummers ingestudeerd. Bigband versies van "All I Want For Christmas", "The Most Wonderful Time Of The Year" en "Have Yourself A Merry Little Christmas" maken een 'Swinging Christmas' helemaal af!

 

We hebben er veel zin in en hopen dat we met onze muziek dat beetje extra kerstgevoel kunnen geven aan het publiek. Tot dan!