Foto: via Wikimedia / Flickr: https://www.flickr.com/photos/45773247@N02/5206846979 CC license / author Brothers Le: https://www.flickr.com/people/45773247@N02
Bruno Mars debuteert in 2010 met het album Doo-Wops & Hooligans. Het staat vol met optimistische popliedjes als “Just The Way You Are”, “Grenade” en “Marry You”. Het was meteen een groot succes, er werden miljoenen exemplaren verkocht. Ook de singles werden grote internationale hits. De nummers werden samen met Bruno Mars geschreven.
 

Runaway Baby

Op het album stond ook het nummer Runaway Baby. Dit nummer is geschreven door Bruno Mars, Philip Lawrence, Ari Levine and Brody Brown, net als veel andere nummers op het album. Het nummer haalt veel muziekstijlen aan: funk, pop, rock, doo-wop en soul. Het is een lekker ritmisch nummer. De tekst is wel wat dubieus: het gaat over een playboy die schaamteloos een vrouws hart wil breken. Critici hebben dan ook vaak waardering voor het nummer maar zijn over de tekst minder te spreken.

Grammy Awards

De bekendste live uitvoering is tijdens de Grammy Awards in 2012. Bruno Mars speelde met zijn band de tent helemaal plat. Inclusief mooi intermezzo en dansje.
 

 

Zeg nou zelf, dat kunnen wij toch ook? 9 april zullen we het nummer sowieso spelen op ons voorjaarsconcert. Of we er dan ook bij dansen? Daar kom je maar op één manier achter! 😉 - zet het in elk geval in je agenda!
 
Foto boven artikel via Wikimedia / Flickr: //www.flickr.com/photos/45773247@N02/5206846979
CC license / author Brothers Le: //www.flickr.com/people/45773247@N02

Drummer, (Bas)trombonist, besbassist, trompettisten en tenorsaxofonisten gezocht!

🎉 We zijn weer begonnen met repeteren na de corona crisis! Onze Alt-saxofoon sectie is flink uitgebreid! Maar een aantal leden hebben aangegeven niet meer terug te keren bij Bigband & Zo.

🥁Onze Drummer kan Bigband & Zo niet goed meer combineren met zijn studie. Dus zoeken we een nieuwe enthousiasteling op de kruk achter het drumstel.

🎺 We zijn op zoek naar uitbreiding in onze koper sectie: met name op het gebied van het zware werk als een (bas)trombonist, besbassist. Ook kunnen we enkele tenorsaxofonisten of trompettisten gebruiken!

🎶 Lijkt het jou leuk om te spelen bij de leukste en gezelligste big band in het Westerkwartier? Kom eens langs op een repetitie, op woensdag avond vanaf 19:30 uur in de Vrijborg te Nuis. Hier lees je alles. En hopelijk zien (én horen) we jou binnenkort meespelen! 

Een receptie in Nuis (2020)

Yes! Na de zomerstop kunnen we eindelijk kunnen we weer muziek maken! Aanstaande woensdag komen we na anderhalf jaar afwezigheid weer bijeen in De Vrijborg te Nuis. Om 19:00 is inloop, om 19:30 start de repetitie. Het vorige seizoen hebben we maar beperkt muziek kunnen maken. Soms alleen sectierepetities en een aantal keren met zijn allen. Dit ging wat betreft corona besmettingen allemaal goed, we konden ook goed op afstand van elkaar zitten. Dit zal komende repetie weer de opzet zijn. Hopelijk gaat het dit jaar een stuk beter wat betreft corona, blijft iedereen klachtenvrij en kunnen we misschien ook wel uitkomen naar een mooi voorjaarsconcert in 2022.

Tot aanstaande woensdag. En ben je nog geen lid maar wil je graag eens muziek maken, voel je vrij om gewoon langs te komen! Of lees hier meer!

Vanwege de nieuwe corona maatregelen zijn de repetities opgeschort tot in elk geval 11 november. Hoewel we volgens de richtlijnen van het RIVM veilig kunnen spelen, moet onze oefenlocatie Ons Centrum helaas de deuren sluiten. De komende tijd houden we de ontwikkelingen in de gaten en beraden we ons of we na 11 november de repetities weer kunnen hervatten. We hopen natuurlijk dat iedereen gezond blijft en we snel weer muziek kunnen maken!