Bigband & Zo opent nieuwjaarsreceptie Showband Marum

Zaterdag 3 januari stond de jaarlijks terugkerende nieuwjaarsreceptie van Showband Marum weer op de agenda. De hele dag werd er gerepeteerd. De showband werkte aan nieuwe stukken om ten gehore te brengen en ook door Bigband & Zo werd die middag de setlist voor de receptie nog even goed doorgenomen. 

nieuwjaarsreceptie2015 Om vier uur werd de nieuwjaarsreceptie geopend door Roelf Beukema, die in zijn openingswoord terugblikte op het succesvolle jaar 2014. 

Hierna was het de beurt aan Bigband & Zo om de middag muzikaal te openen. Zij deden dat met het swingende "Funky Monkey". In hoog tempo werden daarna verschillende nummers gespeeld, waaronder "Summertime", "Crazy Little Thing Called Love" en "Birdland". Het optreden werd afgesloten met "Sweet Caroline", waarbij het zichtbaar genietende publiek vrolijk mee deed. 

Na de muzikale bijdrage werden een aantal leden van Showband Marum gehuldigd voor hun verdiensten binnen de showband. Bijzonder was dit jaar dat er 3 leden waren die al 50 jaar lid zijn van Showband Marum. Zij werden uitbundig gehuldigd en ontvingen daarbij een erespeld van het KNMO. 

Na de huldigingen kon het publiek nog genieten van optredens van de diverse divisies van Showband Marum. 

Foto's van de nieuwjaarsreceptie zijn te vinden op de Facebookpagina van Showband Marum.