Bigband & Zo opnieuw in het Barontheater

Bigband & Zo, het showorkest uit het Westerkwartier, is dit jaar opnieuw te zien en te horen in het Barontheater in Opende. Na een succesvol concert in 2014 geeft het orkest op 11 april aanstaande opnieuw een concert.

poster2015

'Deze fantastische Bigband bezorgt u op 11 april het meest gezellige, swingende en leukste avondje uit van het jaar!', aldus Hans Jonker, dirigent van Bigband & Zo. Er worden bekende Bigbandnummers gespeeld, maar ook popnummers die in een Bigband jasje zijn gegoten, worden ten gehore gebracht. Daarnaast wordt het orkest bij een aantal nummers ondersteund door het zangduo ‘Hijacked Jill’ bestaande uit Jack van der Velde en Antje de Boer.

Kaarten voor het concert, à €3,50 per stuk, zijn te koop aan de kassa van het Barontheater op de avond zelf, of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het concert begint om half acht en de zaal zal vanaf zeven uur open zijn.

Let op! De weg tussen Kornhorn en Surhuisterveen is momenteel afgesloten. Vanuit Marum kunt u het beste de omleidingsbordjes volgen via de A7 en daarna afslag Surhuisterveen. Vanuit Grootegast kunt u ook rijden via de Kaleweg.