Bigband & Zo brengt Rhythm of the Nightmusical key 1 1413177

Bigband & Zo zal zaterdag 23 april een spetterend optreden verzorgen in het Barontheater in Opende. Voor het derde achtereenvolgende jaar zal de Bigband het publiek vermaken met een avond vol swing, funk, soul en jazz. “Op het programma staat een gevarieerde mix van muziek in een bigbandjasje” aldus Hans Jonker, dirigent van Bigband & Zo. “Onder andere soul van Earth Wind & Fire, Funk van DeBarge en met nummers van Coldplay en Bruno Mars vergeten we ook de huidige popmuziek niet. En natuurlijk hebben we ook nog échte bigband klassiekers.”

Zo’n mooie setlist moet toch uitnodigen tot dansen? “We hopen natuurlijk dat het publiek niet stil kan blijven zitten op de stoel” vervolgt Hans. “En we hebben Agnieta de Bruin bereid gevonden om ons vocaal te ondersteunen en dat klinkt prachtig bij elkaar!”

Deze avond vol muziek en gezelligheid is misschien wel de leukste van het jaar! Het concert begint om 19:30 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur. Je vindt het Barontheater aan de verbindingsweg 9 in Opende. Kaarten voor deze avond zijn helaas niet meer te krijgen. Het concert is uitverkocht! 

Dit concert wordt mogelijk gemaakt door de volgende sponsors: 

Onze hoofdsponsors zijn:

Logo Pecunia groot

Advertentie A6Lv2 page 001

 

Onze andere sponsoren zijn: 

Advertentie nieuw klein BBM

 

 

 

 

 

 

 

 

Doeke van Duinen scherm

jabelo

hansdebruinlogo

eringa nieuw logo def

 

 

Fashion spandoek Proef voorkeur page 001 

Ottema 

Miedema caravans

 

Vital D logo lengte 2

Overwijk logo gdijk midned

Logo Reinette in vierkant

 Primera