Nieuwjaarsreceptie Showband Marum 2020

Op zaterdag 4 januari 2020 luidde vereniging Showband Marum officieel het nieuwe jaar in met een receptie in Ons Centrum te Marum. Vanaf 16:00 was iedereen welkom om te komen luisteren wat 2020 in petto heeft voor onze vereniging.

Bigband & Zo trapte af met stukken uit oud en nieuw repertoire (passend thema, niet?). Onder andere Come Fly With Me, Hit The Road Jack, Imagine & Think kwamen voorbij. De stemming zat er meteen goed in waarna achtereenvolgens de jeugd guard, jeugd muzikanten, Thunder Stix en de Showband hun kunsten vertoonden aan het publiek. Tussen de optredens door was er een terugblik op afgelopen jaar en natuurlijk een vooruitblik op 2020 door de voorzitter. Ook werden diverse leden in het zonnetje gezet. Ofwel vanwege hun goede inzet ofwel omdat ze afscheid namen van de vereniging.

Na de nieuwjaarsreceptie weet je het pas zeker: nu is het nieuwe jaar écht begonnen. Wij kijken vooral uit naar de studiedag op 7 maart en ons jaarlijkse concert op 16 april in het Barontheater Opende! 

nieuwjaarsreceptie2020 3

nieuwjaarsreceptie2020 2

nieuwjaarsreceptie2020 4